Składniki:
2 łyżeczki masła lub margaryny 4 większe cebule 30 dkg pieczarek 30 dkg wędliny | |
ser żółty | 30-40 dag |
keczup łagodny | 40 dag |
mąka | 60 dag |
drożdże świeże | 5 dag |
woda letnia | 1-1,5 szkl. |
żółtko jajek | 1 szt. |
olej | 2 łyżki |
2 łyżeczki masła lub margaryny 4 większe cebule 30 dkg pieczarek 30 dkg wędliny | |
ser żółty | 30-40 dag |
keczup łagodny | 40 dag |
mąka | 60 dag |
drożdże świeże | 5 dag |
woda letnia | 1-1,5 szkl. |
żółtko jajek | 1 szt. |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: