Przepis i sposób przygotowania na: Placek do barszczu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placek do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-do-barszczu1-2.jpg)
![Krok 2 - Placek do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-do-barszczu2-2.jpg)
![Krok 3 - Placek do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-do-barszczu3-2.jpg)
![Krok 4 - Placek do barszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-do-barszczu4-2.jpg)
mąka pszenna | 1/2 kg |
margaryna | 1 kostka |
żółtko jajek | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
zupa w proszku | 1 opakowanie ogonowej |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
jajka ugotowane na twardo | 6 sztuk |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 2 sztuki drobiowej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: