Przepis i sposób przygotowania na: Placek po węgiersku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placek po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-wegiersku116-2.jpg)
![Krok 2 - Placek po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-wegiersku117-2.jpg)
![Krok 3 - Placek po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-wegiersku118-2.jpg)
![Krok 4 - Placek po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-wegiersku119-2.jpg)
![Krok 5 - Placek po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-po-wegiersku115-2.jpg)
Ciasto: | |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
ziemniaki | 1 kg |
cebula | 1 szt |
sól i pieprz | |
sos | |
mięso gulaszowe | 0,5 kg |
papryka żółta | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
suszone zioła takie jak lubczy | |
sól i pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: