Przepis i sposób przygotowania na: Placek żydowski
Kroki postępowania
Ucierać margarynę z cukrem i jajkami.
![Krok 1 - Placek żydowski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-zydowski1-2.jpg)
![Krok 2 - Placek żydowski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-zydowski2-2.jpg)
![Krok 3 - Placek żydowski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-zydowski3-2.jpg)
![Krok 4 - Placek żydowski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-zydowski4-2.jpg)
![Krok 5 - Placek żydowski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-zydowski5-2.jpg)
![Krok 6 - Placek żydowski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placek-zydowski6-2.jpg)
jajko | 2 szt. |
margaryna | 1/2 szt. |
budyń czekoladowy | 2 szt. |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 szt. |
dżem | 1 słoiczek/dowolny |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 3 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
tłuszcz do formy | |
wiórki kokosowe | do formy |
bakalie | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: