Przepis i sposób przygotowania na: Placki Naan
Kroki postępowania
Wszystko dobrze zagniatać kilka minut, aż ciasto będzie gładkie.
Uformować kulkę i odstawić w ciepłe miejsce na godzinę.
![Krok 1 - Placki Naan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-naan1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki Naan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-naan2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki Naan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-naan3-2.jpg)
![Krok 4 - Placki Naan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-naan4-2.jpg)
Placki muszą być rumiane.
![Krok 5 - Placki Naan foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-naan0-2.jpg)
mąka | 1 szkl |
oliwa | 2 łyżki |
sól | 1 łyzeczka |
cukier | 1 łyzeczki |
mleko | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: