Przepis i sposób przygotowania na: PLACKI RYŻOWE Z SEREM FETA I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PLACKI RYŻOWE Z SEREM FETA I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ryzowe-z-serem-feta-i-czosnkiem-niedzwiedzim1-2.jpg)
![Krok 2 - PLACKI RYŻOWE Z SEREM FETA I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ryzowe-z-serem-feta-i-czosnkiem-niedzwiedzim2-2.jpg)
![Krok 3 - PLACKI RYŻOWE Z SEREM FETA I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ryzowe-z-serem-feta-i-czosnkiem-niedzwiedzim3-2.jpg)
![Krok 4 - PLACKI RYŻOWE Z SEREM FETA I CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ryzowe-z-serem-feta-i-czosnkiem-niedzwiedzim4-2.jpg)
ryż | 125 gram |
ser feta | 100 gram |
jajko | 1 szt |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 2 łyżeczki |
chili | 1/2 łyżeczki(płatki) |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: