Przepis i sposób przygotowania na: Placki z mięsa mielonego i kapusty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placki z mięsa mielonego i kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-miesa-mielonego-i-kapusty1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki z mięsa mielonego i kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-miesa-mielonego-i-kapusty2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki z mięsa mielonego i kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-miesa-mielonego-i-kapusty3-2.jpg)
![Krok 4 - Placki z mięsa mielonego i kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-z-miesa-mielonego-i-kapusty4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 40 dkg |
cebula | 1/2 sztuki |
kapusta pekińska | 10 dkg |
jajko | 3 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
przyprawa w płynie | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 3 czubate łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: