Przepis i sposób przygotowania na: placki z tuńczykiem
Rozgrzewamy olej na patelni. Chochlą nalewamy porcję ciasta i smażymy na rumiano z obydwu stron.
Placuszki podajemy z jogurtem naturalnym :)
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
jajko | 1 |
tuńczyk w sosie własnym | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
sól | 1/2 łyżeczki |
szczypiorek | pęczek |
mleko | 1 szklanka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
jogurt naturalny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: