Przepis i sposób przygotowania na: Placki ziemniaczane po bieszczadzku
Kroki postępowania
Formować placki na patelni (najlepiej duże- wielkości standardowej patelni)
![Krok 1 - Placki ziemniaczane po bieszczadzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ziemniaczane-po-bieszczadzku1-2.jpg)
![Krok 2 - Placki ziemniaczane po bieszczadzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ziemniaczane-po-bieszczadzku2-2.jpg)
![Krok 3 - Placki ziemniaczane po bieszczadzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placki-ziemniaczane-po-bieszczadzku0-2.jpg)
ziemniaki | 1,5 kg |
starty chrzan | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
konserwa rybna w pomidorze | 1 puszka |
Soda oczyszczona Prymat | szczypta |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: