Przepis i sposób przygotowania na: Placuszki twarogowo-jagodowe.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Placuszki twarogowo-jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-twarogowo-jagodowe.1-2.jpg)
![Krok 2 - Placuszki twarogowo-jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-twarogowo-jagodowe.2-2.jpg)
![Krok 3 - Placuszki twarogowo-jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-twarogowo-jagodowe.3-2.jpg)
![Krok 4 - Placuszki twarogowo-jagodowe. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/placuszki-twarogowo-jagodowe.4-2.jpg)
jajko | 2 sztuki |
cukier | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
mleko | pół szklanki |
sól | szczypta |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | półtorej szklanki |
borówki | pół szklanki |
ser biały | 10 dag |
olej do smażenia | |
cukier puder | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: