Przepis i sposób przygotowania na: Podudzia indycze w jogurcie z chilli, curry i cynamonem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Podudzia indycze w jogurcie z chilli, curry i cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-indycze-w-jogurcie-z-chilli-curry-i-cynamonem1-2.jpg)
![Krok 2 - Podudzia indycze w jogurcie z chilli, curry i cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-indycze-w-jogurcie-z-chilli-curry-i-cynamonem2-2.jpg)
![Krok 3 - Podudzia indycze w jogurcie z chilli, curry i cynamonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-indycze-w-jogurcie-z-chilli-curry-i-cynamonem3-2.jpg)
udziec z indyka | 4 podudzia |
jogurt naturalny | 180 g |
papryczka chili | 2 sztuki |
curry | 1 łyżka |
imbir starty | 1 łyżeczka (świeży) |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
Cynamon cały Prymat | 1 sztuka |
sól | 1 płaska łyżeczka |
pieprz | duża szczypta |
sok z limetki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: