Przepis i sposób przygotowania na: Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-musztardowo-miodowej-marynacie1-2.jpg)
![Krok 2 - Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-musztardowo-miodowej-marynacie2-2.jpg)
![Krok 3 - Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-musztardowo-miodowej-marynacie3-2.jpg)
![Krok 4 - Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-musztardowo-miodowej-marynacie4-2.jpg)
![Krok 5 - Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-musztardowo-miodowej-marynacie5-2.jpg)
![Krok 6 - Podudzia w musztardowo - miodowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podudzia-w-musztardowo-miodowej-marynacie6-2.jpg)
podudzia z kurczaka | 4 sztuka |
miód lipowy | 1,5 łyżka |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżka |
musztarda bawarska | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 2 łyżka |
biały ocet winny | 1 łyżka |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 3/4 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: