Przepis i sposób przygotowania na: Podwójnie jajeczne tosty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Podwójnie jajeczne tosty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podwojnie-jajeczne-tosty4-2.jpg)
![Krok 2 - Podwójnie jajeczne tosty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podwojnie-jajeczne-tosty3-2.jpg)
![Krok 3 - Podwójnie jajeczne tosty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podwojnie-jajeczne-tosty1-2.jpg)
![Krok 4 - Podwójnie jajeczne tosty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podwojnie-jajeczne-tosty2-2.jpg)
![Krok 5 - Podwójnie jajeczne tosty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/podwojnie-jajeczne-tosty0-2.jpg)
jajko | 8 sztuk |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
chleb tostowy | 12 kromek |
olej do smażenia | |
szczypiorek | wg uznania |
ketchup | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: