Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica dorszowa z warzywnymi paskami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Polędwica dorszowa z warzywnymi paskami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-dorszowa-z-warzywnymi-paskami1-2.jpg)
![Krok 2 - Polędwica dorszowa z warzywnymi paskami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-dorszowa-z-warzywnymi-paskami2-2.jpg)
![Krok 3 - Polędwica dorszowa z warzywnymi paskami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-dorszowa-z-warzywnymi-paskami3-2.jpg)
![Krok 4 - Polędwica dorszowa z warzywnymi paskami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-dorszowa-z-warzywnymi-paskami4-2.jpg)
![Krok 5 - Polędwica dorszowa z warzywnymi paskami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-dorszowa-z-warzywnymi-paskami5-2.jpg)
polędwica z dorsza | 0,5 kg |
olej rzepakowy | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
mąka pszenna | |
pomidor malinowy | 4 plastry |
mozzarella w kulce | 4 plastry |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
marchew | 1 |
rzodkiewka | 4 szt |
burak | 1 |
ogórek zielony | 1 |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: