Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica z dzika z owocami w galarecie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Polędwica z dzika z owocami w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-z-dzika-z-owocami-w-galarecie1-2.jpg)
![Krok 2 - Polędwica z dzika z owocami w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-z-dzika-z-owocami-w-galarecie2-2.jpg)
![Krok 3 - Polędwica z dzika z owocami w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-z-dzika-z-owocami-w-galarecie3-2.jpg)
![Krok 4 - Polędwica z dzika z owocami w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-z-dzika-z-owocami-w-galarecie0-2.jpg)
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
wywar z kurczaka | 1,5 szklanki |
sól | |
pieprz | |
woda | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 8-10 ziaren |
polędwica | 40 z dzika |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 szt |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: