Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczka z dorsza z salsą truskawkową i nutą trawy cytrynowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Polędwiczka z dorsza z salsą truskawkową i nutą trawy cytrynowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczka-z-dorsza-z-salsa-truskawkowa-i-nuta-trawy-cytrynowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Polędwiczka z dorsza z salsą truskawkową i nutą trawy cytrynowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczka-z-dorsza-z-salsa-truskawkowa-i-nuta-trawy-cytrynowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Polędwiczka z dorsza z salsą truskawkową i nutą trawy cytrynowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczka-z-dorsza-z-salsa-truskawkowa-i-nuta-trawy-cytrynowej3-2.jpg)
polędwica z dorsza | 1 sztuka |
truskawki | 5 sztuk |
trawa cytrynowa | 2 sztuki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: