Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.1-2.jpg)
![Krok 2 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.2-2.jpg)
![Krok 3 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.3-2.jpg)
![Krok 4 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.4-2.jpg)
![Krok 5 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.5-2.jpg)
![Krok 6 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.6-2.jpg)
![Krok 7 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.7-2.jpg)
![Krok 8 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.8-2.jpg)
![Krok 9 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.9-2.jpg)
![Krok 10 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.10-2.jpg)
![Krok 11 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.11-2.jpg)
![Krok 12 - Polędwiczki faszerowane kurkami w bazyliowym cieście. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-faszerowane-kurkami-w-bazyliowym-ciescie.12-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 30 dag |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
goźdzk Prymat | 3 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
ciasto francuskie | 1 szt |
bazylia świeża | |
grzyby świeże | 25 dag |
masło | 1 łyżka |
sezam czarny | 3 łyżki |
syrop klonowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: