Przepis i sposób przygotowania na: polędwiczki marynowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - polędwiczki marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-marynowane1-2.jpg)
![Krok 2 - polędwiczki marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-marynowane2-2.jpg)
![Krok 3 - polędwiczki marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-marynowane3-2.jpg)
![Krok 4 - polędwiczki marynowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwiczki-marynowane4-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 2 szt po 500g |
sok z cytryny | 1/2 szt. |
miód płynny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól i pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
cytryna | 2 szt. |
jabłka | 2 szt. duże |
masło | 2 łyżki |
miód płynny | 2 łyżki |
cebula biała | 2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
rozmaryn świeży | 1 łyżka |
czosnek w oleju z ziołami | 6 ząbków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: