Składniki:
polędwica wieprzowa | 50 dkg |
bulion drobiowy | 1/2 szklanki |
cherry | 1/2 szklanki |
sok z pomarańczy | |
skórka z pomarańczy | |
szałwia usiekana | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
mąka kukurydziana | 1 łyżka |
polędwica wieprzowa | 50 dkg |
bulion drobiowy | 1/2 szklanki |
cherry | 1/2 szklanki |
sok z pomarańczy | |
skórka z pomarańczy | |
szałwia usiekana | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
mąka kukurydziana | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: