Składniki:
polędwica wieprzowa | 600 g |
ząbek czosnku | 4 szt |
musztarda | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 250 g |
masło | 200 g |
śmietana kremówka | 125 g |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 3 szt |
sól |
polędwica wieprzowa | 600 g |
ząbek czosnku | 4 szt |
musztarda | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 250 g |
masło | 200 g |
śmietana kremówka | 125 g |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 3 szt |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: