Przepis i sposób przygotowania na: Półfrancuska rolada z pasztetem.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Półfrancuska rolada z pasztetem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuska-rolada-z-pasztetem.1-2.jpg)
![Krok 2 - Półfrancuska rolada z pasztetem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuska-rolada-z-pasztetem.2-2.jpg)
![Krok 3 - Półfrancuska rolada z pasztetem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuska-rolada-z-pasztetem.3-2.jpg)
![Krok 4 - Półfrancuska rolada z pasztetem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuska-rolada-z-pasztetem.4-2.jpg)
![Krok 5 - Półfrancuska rolada z pasztetem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuska-rolada-z-pasztetem.5-2.jpg)
![Krok 6 - Półfrancuska rolada z pasztetem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polfrancuska-rolada-z-pasztetem.6-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 12,5 dag |
śmietana 12% | 2 łyżki |
pasztet | 20 dag |
cebula | 1 średnia sztuka |
olej do smażenia | |
Majeranek suszony Prymat | pół łyżeczki |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
jajko | 1 sztuka |
kminek Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: