Przepis i sposób przygotowania na: Półkruche ciasto z rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Półkruche ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-ciasto-z-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 2 - Półkruche ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-ciasto-z-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Półkruche ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-ciasto-z-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 4 - Półkruche ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/polkruche-ciasto-z-rabarbarem0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szkl |
cukier | 1 szkl |
masło | 20 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
rabarbar | 1 kg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyżki |
kruszonka | |
mąka pszenna | 1 szkl |
cukier | 10 dag |
masło | 1o dag |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: