Przepis i sposób przygotowania na: Pomarańczowe paluszki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pomarańczowe paluszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-paluszki1-2.jpg)
![Krok 2 - Pomarańczowe paluszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-paluszki2-2.jpg)
![Krok 3 - Pomarańczowe paluszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-paluszki3-2.jpg)
![Krok 4 - Pomarańczowe paluszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-paluszki4-2.jpg)
![Krok 5 - Pomarańczowe paluszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowe-paluszki0-2.jpg)
masła | 150 gr |
margaryny | 100 gr |
cukru pudru | 80 gr |
mąki ziemniaczanej | 2 łyżki |
mąki pszennej | 320 gr |
otartej skórki z pomarańczy | 2 łyżki |
soku z pomarańczy | 50 ml |
czekolada mleczna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: