Przepis i sposób przygotowania na: Pomarańczowy dorsz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pomarańczowy dorsz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowy-dorsz1-2.jpg)
Dodaje cebulę do ryby, polewam sokiem z pomarańcza.
Kawałki ryby dokładnie obtaczam w marynacie i wkładam do lodówki na noc.
![Krok 2 - Pomarańczowy dorsz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowy-dorsz2-2.jpg)
![Krok 3 - Pomarańczowy dorsz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowy-dorsz3-2.jpg)
![Krok 4 - Pomarańczowy dorsz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowy-dorsz4-2.jpg)
filet z dorsza | 7 kawałkow |
cebula biała | 1 sztuka |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 do smaku |
sok z pomarańczy | 3 łyżki |
pomarańcza | 1 sztuka |
brokuły | 6 rózyczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: