Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki w mięsnym płaszczyku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pomidorki w mięsnym płaszczyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorki-w-miesnym-plaszczyku1-2.jpg)
![Krok 2 - Pomidorki w mięsnym płaszczyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorki-w-miesnym-plaszczyku2-2.jpg)
![Krok 3 - Pomidorki w mięsnym płaszczyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorki-w-miesnym-plaszczyku3-2.jpg)
![Krok 4 - Pomidorki w mięsnym płaszczyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorki-w-miesnym-plaszczyku4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
pomidorki koktajlowe | 14 szt |
jajko | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżeczka |
słonecznik łuskany | 3/4 szklanki |
pomidory suszone Smak | 4 kawałki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
masło klarowane | do smażenia |
bulion drobiowy | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: