Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pomidorowa z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorowa-z-miesem-mielonym2-2.jpg)
![Krok 2 - Pomidorowa z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorowa-z-miesem-mielonym3-2.jpg)
![Krok 3 - Pomidorowa z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorowa-z-miesem-mielonym4-2.jpg)
![Krok 4 - Pomidorowa z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorowa-z-miesem-mielonym1-2.jpg)
![Krok 5 - Pomidorowa z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomidorowa-z-miesem-mielonym0-2.jpg)
mięso mielone | 30 dag |
ziemniaki | 10 sztuk |
marchewka | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
fasola szparagowa | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
majeranek | 0,5 łyżeczki |
śmietana | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4 sztuki |
przecier pomidorowy | 200 ml |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: