Składniki:
rosół | |
szparagówka | 20 dag |
zielony groszek | 1/2 szklanka |
seler | 1 kawałek |
cebula | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
ryż | 3/4 szkalnka |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
rosół | |
szparagówka | 20 dag |
zielony groszek | 1/2 szklanka |
seler | 1 kawałek |
cebula | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
ryż | 3/4 szkalnka |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: