Przepis i sposób przygotowania na: Popękane ciastka czekoladowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Popękane ciastka czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/popekane-ciastka-czekoladowe5-2.jpg)
![Krok 2 - Popękane ciastka czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/popekane-ciastka-czekoladowe6-2.jpg)
![Krok 3 - Popękane ciastka czekoladowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/popekane-ciastka-czekoladowe4-2.jpg)
2 tabliczki czekolady mlecznej | |
110 g masła | |
2/3 szklanki cukru | |
cukier waniliowy | |
1/2 łyżeczki proszku do piecze | |
szczypta soli | |
1 i 2/3 szklanki mąki | |
jajko | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: