Składniki:
serce wołowe | 400 g |
wymię | 300 g |
smalec | 60 g |
cebula | 250 g |
fasola | 400 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
pomidory | 150 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | do smaku |
nerki | 400 (wołowe) |
serce wołowe | 400 g |
wymię | 300 g |
smalec | 60 g |
cebula | 250 g |
fasola | 400 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
pomidory | 150 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | do smaku |
nerki | 400 (wołowe) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: