Przepis i sposób przygotowania na: Porosołowa pasta z kurczaka
Kroki postępowania
Mięso obrać z kości i razem z pokrojonymi w mniejsze kawałki warzywami przełożyć do miski
![Krok 1 - Porosołowa pasta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porosolowa-pasta-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Porosołowa pasta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porosolowa-pasta-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Porosołowa pasta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porosolowa-pasta-z-kurczaka3-2.jpg)
ugotowane mięso z kurczaka | 30 dag |
marchewka ugotowana | 1 sztuka |
pietruszka gotowana | 1 sztuka |
seler korzeniowy gotowany | 1 kawałek |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: