Przepis i sposób przygotowania na: Porzeczkowo- serowy deser z herbatnikami
Kroki postępowania
Herbatniki przekładamy do malaksera i rozkruszamy.
![Krok 1 - Porzeczkowo- serowy deser z herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowo-serowy-deser-z-herbatnikami1-2.jpg)
![Krok 2 - Porzeczkowo- serowy deser z herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowo-serowy-deser-z-herbatnikami2-2.jpg)
Deser przed podaniem możemy także schłodzić w lodówce.
![Krok 3 - Porzeczkowo- serowy deser z herbatnikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowo-serowy-deser-z-herbatnikami3-2.jpg)
porzeczki czarne | 400 gram |
ser biały | 600 gram z wiaderka |
herbatniki | 240 gram, czekoladowe |
cukier puder | do smaku |
cukier kryształ | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: