Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z gęsi
Mięso oddzielamy od kości. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem, podgrzewamy.
Do gęsiny dodajemy fasolę wraz z zalewą pomidorową, zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
gęsie udka | 2 sztuki |
rosół drobiowy | 250 mililitrów |
fasolka w sosie pomidorowym | 2 puszki |
Mięso oddzielamy od kości. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem, podgrzewamy.
Do gęsiny dodajemy fasolę wraz z zalewą pomidorową, zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: