Przepis i sposób przygotowania na: Potrójnie czekoladowy, czyli sernik wyborowy
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
gorzka czekolada | 200 g |
ser biały | 333 g |
śmietana 30% | 133 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 7 g |
cukier puder | 1 łyżka |
woda zimna | 2-3 łyżki |
czekolada mleczna | 200 g |
ser biały | 333 g |
śmietana 30% | 133 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 12 g |
woda zimna | 4 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
biała czekolada | 200 g |
ser biały | 333 g |
śmietana 30% | 133 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 12 g |
woda zimna | 4 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
czekolada gorzka | 100 g |
śmietana 30% | 100 ml |
masło | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: