Przepis i sposób przygotowania na: Prasowanka - indyk w galarecie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Prasowanka - indyk w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prasowanka-indyk-w-galarecie1-2.jpg)
![Krok 2 - Prasowanka - indyk w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prasowanka-indyk-w-galarecie2-2.jpg)
![Krok 3 - Prasowanka - indyk w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prasowanka-indyk-w-galarecie3-2.jpg)
![Krok 4 - Prasowanka - indyk w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prasowanka-indyk-w-galarecie4-2.jpg)
![Krok 5 - Prasowanka - indyk w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prasowanka-indyk-w-galarecie5-2.jpg)
![Krok 6 - Prasowanka - indyk w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/prasowanka-indyk-w-galarecie6-2.jpg)
filet z indyka | 800 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1-1,5 łyżeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3/4 łyżeczki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1-1,5 łyżeczki |
woda | 70-100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: