Przepis i sposób przygotowania na: Prawie wiosenna sałatka
Warzywa umyć, obrane ogórki, cebulę i rzodkiewki pokroić w grubą kostkę i wrzucić do miski.
Wszystko polać przygotowanym sosem i odstawić sałatkę na 10 minut aby smaki się przegryzły.
rzodkiewka | 10 szt |
oliwa | 6 łyżka |
ocet winny | 2 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
pieprz | 4 szczypta |
sól | 4 szczypta |
ogórek | 3 szt |
cebula czerwona | 2 szt |
sos koperkowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: