Przepis i sposób przygotowania na: proste pulpeciki
Kroki postępowania
![Krok 1 - proste pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dubel1-2.jpg)
![Krok 2 - proste pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dubel2-2.jpg)
![Krok 3 - proste pulpeciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dubel0-2.jpg)
mięso mielone | 500 gram |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 szt |
bazylia | 0,5 łyżeczki |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
woda | 0,5 litra |
ser żółty | 10 dkg |
olej do smażenia | |
kostka rosołowa | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: