Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Pesto po polsku z oscypkiem, odc. 25
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Pesto po polsku z oscypkiem, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-pesto-po-polsku-z-oscypkiem-odc.-251-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Pesto po polsku z oscypkiem, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-pesto-po-polsku-z-oscypkiem-odc.-252-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Pesto po polsku z oscypkiem, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-pesto-po-polsku-z-oscypkiem-odc.-253-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Pesto po polsku z oscypkiem, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-pesto-po-polsku-z-oscypkiem-odc.-254-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Pesto po polsku z oscypkiem, odc. 25 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-pesto-po-polsku-z-oscypkiem-odc.-255-2.jpg)
makaron | 300 g ugotowanego |
oscypek | 70 g (wędzony) |
czosnek | 3 ząbki |
orzechy włoskie | 70 g |
natka pietruszki | 2 pęczki |
Musztarda kremska Prymat | 2 łyżeczki |
miód gryczany | 1 łyżeczka |
Cebula suszona Prymat | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Kminek mielony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej rzepakowy | 150 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: