Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Żeberka jagnięce, odc. 66
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Żeberka jagnięce, odc. 66 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-zeberka-jagniece-odc.-661-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Żeberka jagnięce, odc. 66 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-zeberka-jagniece-odc.-662-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Żeberka jagnięce, odc. 66 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-zeberka-jagniece-odc.-663-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Żeberka jagnięce, odc. 66 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-zeberka-jagniece-odc.-664-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Żeberka jagnięce, odc. 66 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-zeberka-jagniece-odc.-665-2.jpg)
rukola | 40 g |
suszone pomidory | |
Kminek cały Prymat | |
kolendra | |
Żebra jagnięce | 400 g |
chleb tostowy | 10 kromek |
Musztarda sarepska Prymat | |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
koper | 1 pęczek |
rydze | 3 duże kapelusze |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: