Składniki:
żołądki drobiowe | 1/2 kg |
marchewka | 1 |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 30 dag |
kostka rosołowa | 1 |
sos paprykowy | 5 łyżek |
ketchup łagodny | 1 mała łyżeczka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
olej roślinny | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
żołądki drobiowe | 1/2 kg |
marchewka | 1 |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 30 dag |
kostka rosołowa | 1 |
sos paprykowy | 5 łyżek |
ketchup łagodny | 1 mała łyżeczka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
olej roślinny | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: