Składniki:
pstrąg | 4 szt |
szpinak świeży | 600 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
cytryna | 1 szt |
białe wino | 3 łyżki |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
pstrąg | 4 szt |
szpinak świeży | 600 g |
boczek wędzony | 100 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 3 łyżki |
masło | 3 łyżki |
cytryna | 1 szt |
białe wino | 3 łyżki |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: