Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg po żydowsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg po żydowsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-po-zydowsku2-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg po żydowsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-po-zydowsku3-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg po żydowsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-po-zydowsku1-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg po żydowsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-po-zydowsku0-2.jpg)
pstrąg patroszony | 1 szt. |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
natka kolendry | 2 gałązki |
masło | 2 łyżki |
cebula | 2 szt. |
czosnek | 3 ząbki |
sok z cytryny | do smaku |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
rodzynki | 100 gram |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: