Przepis i sposób przygotowania na: PSTRAGI Z CYTYNĄ POMARAŃCZĄ I ZIELONYM PIEPRZEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PSTRAGI Z CYTYNĄ POMARAŃCZĄ I ZIELONYM PIEPRZEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstragi-z-cytyna-pomarancza-i-zielonym-pieprzem1-2.jpg)
![Krok 2 - PSTRAGI Z CYTYNĄ POMARAŃCZĄ I ZIELONYM PIEPRZEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstragi-z-cytyna-pomarancza-i-zielonym-pieprzem2-2.jpg)
![Krok 3 - PSTRAGI Z CYTYNĄ POMARAŃCZĄ I ZIELONYM PIEPRZEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstragi-z-cytyna-pomarancza-i-zielonym-pieprzem3-2.jpg)
pstrąg | 3 sztuki |
cytryna | 2 sztuki |
pomarańcza | 1 sztuka |
pieprz zielony w zalewie | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 1/4 szklanki |
masło | 50 gram |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: