Przepis i sposób przygotowania na: Pszczółka z masą kakaową
Kroki postępowania
Miękkie masło utrzeć z cukrem ,wsypać kokos oraz mąkę.Dokładnie wymieszać.
![Krok 1 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa1-2.jpg)
Drożdże rozpuścić w mleku,wybić jajka,dodać pozostałe składniki.Wymieszać a następnie odstawić do lodówki na 2 godziny.
Po wyjęciu z lodówki wyrobić ciasto na plastyczną masę.
![Krok 2 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa2-2.jpg)
Pozostawić w cieple do wyrośnięcia około 30 minut.
![Krok 3 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa4-2.jpg)
Masło utrzeć z kakao ,miksując połączyć z budyniem.
![Krok 5 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa5-2.jpg)
Na dolnych częściach ciasta ,rozsmarować masę kakaową.
![Krok 6 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa6-2.jpg)
![Krok 7 - Pszczółka z masą kakaową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszczolka-z-masa-kakaowa7-2.jpg)