Przepis i sposób przygotowania na: Pszenno-owsiany chleb z cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pszenno-owsiany chleb z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenno-owsiany-chleb-z-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Pszenno-owsiany chleb z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenno-owsiany-chleb-z-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Pszenno-owsiany chleb z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenno-owsiany-chleb-z-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Pszenno-owsiany chleb z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenno-owsiany-chleb-z-cebula4-2.jpg)
mleko ciepłe | 1 szklanka |
cukier | 1/2 łyżki |
drożdże świeże | 25 g |
mąka owsiana | 2 szklanki |
mąka pszenna typ 650 | 4 szklanki |
sól | 1 łyżka |
Cebula suszona Prymat | w płatkach 1 szklanka |
otręby | orkiszowe 1/2 szklanki |
woda ciepła | 1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: