Przepis i sposób przygotowania na: Pszenny chleb ze smażoną cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pszenny chleb ze smażoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-ze-smazona-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Pszenny chleb ze smażoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-ze-smazona-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Pszenny chleb ze smażoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-ze-smazona-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Pszenny chleb ze smażoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-ze-smazona-cebula4-2.jpg)
![Krok 5 - Pszenny chleb ze smażoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-ze-smazona-cebula5-2.jpg)
![Krok 6 - Pszenny chleb ze smażoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chleb-ze-smazona-cebula6-2.jpg)
mleko ciepłe | 1 szklanka |
drożdże świeże | 50 g |
cukier | 1/2 łyżki |
mąka pszenna | graham typ 1850 1 szklanka |
mąka pszenna typ 650 | 5,5 szklanki |
cebula smażona | 1 szklanka |
sól | 1 łyżka |
woda ciepła | 2,5 szklanki |
mąka pszenna | do podsypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: