Przepis i sposób przygotowania na: Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami0-2.jpg)
![Krok 2 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 3 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 4 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami3-2.jpg)
![Krok 5 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami4-2.jpg)
![Krok 6 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami5-2.jpg)
![Krok 7 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami6-2.jpg)
![Krok 8 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami7-2.jpg)
![Krok 9 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami8-2.jpg)
![Krok 10 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami9-2.jpg)
![Krok 11 - Pszenny chlebek na miodzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenny-chlebek-na-miodzie-z-bakaliami10-2.jpg)
mąka pszenna typ 650 | 1 kg |
słonecznik łuskany | 50 g |
wiśnie | suszone 100 g |
pistacje | 50 g |
żurawina suszona | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
miód spadziowy | 1 łyżka |
drożdże świeże | 42 g |
maślanka | 1/2 litra |
woda letnia | 1/2 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: