Przepis i sposób przygotowania na: Pulchniutkie mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulchniutkie mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchniutkie-mielone3-2.jpg)
![Krok 2 - Pulchniutkie mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchniutkie-mielone4-2.jpg)
![Krok 3 - Pulchniutkie mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchniutkie-mielone2-2.jpg)
![Krok 4 - Pulchniutkie mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchniutkie-mielone1-2.jpg)
![Krok 5 - Pulchniutkie mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulchniutkie-mielone0-2.jpg)
mięsa mielonego | 40 dkg |
jajek | 2 sztuki |
pieprz | |
soli | 0,5 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
mleko | 0,5 szklanki |
cebuli | 1 sztuka |
czosnku | 1 ząbek |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: