Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety mięsne z otrębami w warzywach
Kroki postępowania
Do mięsa mielonego dodać jajko, drobno posiekaną cebulę, otręby, olej, sól, pieprz do smaku oraz 4 łyżki zimnej wody.
mięso mielone | 15 dag |
jajko | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
otręby pszenne | 4 łyżki |
olej | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cebula biała | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
groszek zielony | 15 dag |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: