Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety wieprzowo-wołowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety wieprzowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-wolowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety wieprzowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-wolowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety wieprzowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-wolowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpety wieprzowo-wołowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-wieprzowo-wolowe4-2.jpg)
mięso wieprzowe | 200 gram |
mięso wołowe | 200 gram |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1 szklanka |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: