Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety z dziczyzny i drobiu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety z dziczyzny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-dziczyzny-i-drobiu3-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety z dziczyzny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-dziczyzny-i-drobiu2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety z dziczyzny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-dziczyzny-i-drobiu1-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpety z dziczyzny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-dziczyzny-i-drobiu0-2.jpg)
dziczyzna | 40 dag |
pierś z kurczaka | 1 średnia |
ryż dziki | 1 woreczek |
ryż długoziarnisty | 1/2 szklanki |
jajko | 1 szt |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cebula | 1 mała |
czosnek | 3 ząbki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 razowa |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: